torstai 18. toukokuuta 2017

Tauon jälkeen"Kesäloma" räntäsateen parissa on nyt nautittu ja kuten teemaan kuuluu, niin toki myös kunnon flunssakierre iski lomaillessa. Mitään en saanut lomalla aikaiseksi - en ulkona, enkä myöskään sisällä. Nyt kun loma on takana, niin tottakai myös säät lämpenivät ja merkkejä kesästä alkaa olla ilmassa. Niin mun tuuria...

Pari päivää sitten uskaltauduin jo ostelemaan ulos uusia kukkia, mutta sain ne vasta tänään maahan ylimääräisten työvuorojen vuoksi. Mitä sitä muutakaan vapaapäivänä tekisi, kuin mennä töihin... Vanhempieni luona daaliat odottelevat istutusta maahan, mutta ehkä se on vielä liian aikaista. Omat daaliat olivat siellä myös talvehtimassa, koska meiltä ei sopivia tiloja siihen tarkoitukseen löydy. Tein tottakai myös sen virheen, että unohdin viime syksynä merkitä omani, joten on hieman arpapeliä mitä värejä sieltä aikanaan tähän pihaan tulee. Vanhemmillani kaikki daaliat ovat nimittäin vaaleanpunaisia ja viinipunaisia, kun taas minulla valkoisia sekä keltaisia.


Heräteostoksia Pirilän kukkatalosta
Hortensia

Kärhö
Mustat tulppaanit nousevat, mutta joku käy niitä tuhoamassa...
Tuhoa myös muualla...
Ja tässä syyllinen...
Ihan kiva juttu, että saatiin piha aidattua koiran takia, mutta nyt on haasteena pitää kukat suojassa tallomiselta...

Tuohon ruukkujen väliin olisi suunnitteilla kunnollinen portti, josta pääsee kulkemaan

Anemonet nousevat "jo"
Etupihan istutuksia
Konnanlilja
Esikot

Krookuksia

Tulppaanit ja koristearonia

Angervo

Kaupan asetelmaa purettuna: hyasintti ja pikarililja

Kukkapenkin jatkoa. Tässä valkoinen ruukku vielä ilman istutuksia

Muistin myös yhtäkkiä, että yksi suosikeistani, eli auringonkukka on jäänyt ostamatta. Nappasin pussillisen siemeniä mukaani ja istuttelin niitä suoraan ulos aidan juurelle. Siinä niitä on myöhemmin helppo tukea - ei muuta kuin aitaan kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti